Service agreements

Huoltosopimukset

PONSSE Active Care -huoltopalvelusopimukset ovat metsäkoneyrittäjän parasta palvelua: sinä voit keskittyä puunkorjuuseen, ja Ponsse vastaa määräaikaishuollosta, koneesi optimoinnista ja pidennetystä takuusta.

Ponssen kanssa voit räätälöidä juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan huoltosopimuksen. Sopimukset ovat kiinteästi hinnoiteltuja ja niiden avulla voi koneen käyttökustannuksia hallita entistä paremmin. Koneen huoltokustannukset voi tietää jo etukäteen koko sopimuskauden ajan.

PONSSE Active Care -huoltosopimuksien tavoite on maksimoida koneen käytettävyys, tuottavuus ja tehokkuus. Säännöllisellä huollolla varmistetaan koneen häiriötön toiminta. Painetasojen ja asetusten systemaattinen tarkastaminen takaa koneen maksimaalisen tuottavuuden. Oikeat säädöt ja asetukset parantavat myös koneen polttoainetaloutta. Huoltosopimuskoneelle muodostuva huoltohistoria auttaa suunnittelemaan jatkohuollot ja koneen vaihtoarvo on korkeampi. Lisäksi valtuutetulla ja koulutetulla PONSSE-huoltoverkostolla on koneiden tekniikasta ja koneiden käyttämisestä aina viimeisin tieto. Asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa – tuottavaan puunkorjuuseen. 

Voit täydentää PONSSE Active Care -sopimustasi erinomaisella Active Care+ -lisäturvalla, joka pidentää koneen osien takuuta, kattaen kaikki koneen pääkomponentit,
tietokoneet ja ohjausmodulit.

Kysy lisää lähimmältä Ponsse-myyjältäsi.